Bendur BV

Bendur B.V. Een nieuwe naam en toch vertrouwd. Oprichter Guido Hoeben heeft vijftien jaar ervaring in conveyor- en profielsystemen. Hij kent de branche en weet waar de uitdagingen en kansen liggen. Daarom is Bendur BV opgericht. Internationaal opererend met Brabantse wortels. De kracht van de nieuwe webwinkel is duidelijk: Bendur Webstore maakt een einde aan de noodzaak om via verschillende kanalen componenten in te kopen voor het bouwen van een machine of systeem.

Bedrijfsprofiel

Bendur B.V. is uw partner op het gebied van conveyor componenten en aluminium profielcomponenten. Bendur Webstore levert alle benodigde conveyor- en industriële hardware componenten en onderdelen voor de totale conveyor- en profielindustrie. Voor machinebouwers, eindgebruikers en systeemintegrators betekent dit dat ze op één locatie terecht kunnen voor alle componenten die nodig zijn voor het bouwen en samenstellen van een machine of systeem. Bendur Webstore biedt een compleet assortiment in de overzichtelijke webwinkel met snelle levering en een vertrouwde betalingsmodule.

Werkwijze en opzet van Bendur BV

Bendur B.V. heeft als corebusiness het leveren van

- metaal en kunststof industriële hardware en componenten
- hardware voor aluminium profielen, sloten, grendels, scharnieren, pakkingen, t-moeren, connectoren, handgrepen, elektronische sloten.
- hardware voor conveyor systemen, beugels, voeten, clips, geleidingen, wielen, rollen, afdekkappen.

Onze jarenlange ervaring en expertise vormen de basis van Bendur Webstore. Het is niet langer nodig om via verschillende kanalen componenten in te kopen om een machine of systeem te bouwen of samen te stellen. In de overzichtelijke internetwinkel van Bendur Webstore kunt u alles gemakkelijk vinden.

Levering geschiedt snel en wereldwijd via onze logistieke partners.

Missie

Bendur B.V. wil haar cliënten een compleet pakket producten en diensten bieden. Het is onze missie cliënten te ontzorgen en helpen het maximale uit hun investering te halen, waarbij alle opties gerealiseerd worden.
Ves Brand