Shop by brand: Bendur Engineering

Bendur Engineering

Bendur Engineering staat voor het leveren van precisie in producten en diensten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We maken er werk van uw wensen en eisen zo te vertalen dat onze R & D inspanning zorgt voor technologische doorbraak, zodat uw bedrijf zijn concurrentievoordeel behoudt en versterkt. Onze flexibiliteit garandeert een meerwaarde voor uw cliënten.

Met vijftien jaar ervaring in conveyor systemen en aluminiumsystemen weten we waar het om draait. Bendur Engineering is gespecialiseerd in conveyor systemen zoals band transporteurs-, kettingbanen-, rollerbanen- en mattopsystemen. We ontwikkelen constructiesystemen als machineafschermingen en werktafels. Bendur BV denkt mee en helpt bij het ontwerp en ontwikkeling van uw systemen. Op deze wijze kunnen we in het voortraject al rekening houden met de optimalisering van uw systeem of productieproces. Bendur BV vertaalt klantwensen naar technische oplossingen.

 

Engineering bij Bendur BV betekent:

Co-engineering op klantvraag. Samen met de opdrachtgever nieuwe producten en/of systemen ontwikkelen.

3D ontwerp. Met de 3D-CAD ontwerpsoftware van SolidWorks zetten we ideeën om in 3D-modellen, exact volgens klantspecificatie. Hierdoor is een constante productkwaliteit gewaarborgd en wordt het doorvoeren van wijzigingen bij herhalingsopdrachten vereenvoudigd.

Cost-engineering. Het beoordelen van de maakbaarheid van producten, inclusief het opstellen van een gespecificeerde kostenindicatie. Eventuele wijzigingen van productiemethode kunnen worden aangepast en doorberekend. Zo komen we in overleg tot de meest kostenefficiënte oplossing.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ves Brand